2011-12-28 07:35:43• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - pályája magasra ívelhet

Napi horoszkóp december 28.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Munka után nézzen körül egy ruhaüzletben. Karácsonyra mindenkit elhalmozott, önről meg leszakadnak a ruhák. A közelgő szilveszterre ruházzon be valami olyan darabra, amire igazán vágyna. Az új ruha fiatalít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kiváló nap ez a mai a Bika jegyűek számára. Hatalmas az alkotókedve, és rengeteg új ötlettel rukkolhat elő munkájában. Követőkre is akadhat, de nem azonnal. Várjon, amíg a többiek megemésztik. Talán majd jövőre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Üzleteléshez, pénzügyi manőverekhez kiváló lehet ez a nap. Több lehetőség is kínálkozik, legyen nagyon körültekintő a választáskor. Ráadásul az érzelmek terén is jó fordulat várható családja körében. Ünnepeljék meg!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Döntéshelyzetbe kényszerülhet partnerkapcsolatát illetően. Ha eddig kettős játékot játszott, most kiderülhetnek dolgok. Ha egyetlen kapcsolata volt, akkor is mérlegelnie kellhet. És fel is bukkanhat valami kedves idegen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Még javíthat a munkahelyi megítélésén. Használja ki az év végi hajrá adta kihívásokat, hogy bizonyítson. A főnöke sincs kőből, látni fogja, hogy ki az, akire igazán számíthat. És bizonyosan értékeli is. Legyen odaadó!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Rázós lehet ez a nap, különösen a közlekedésben. A hirtelen változások a munkahelyén is éppúgy kísérthetik: legjobb, ha felkészül a meglepetésekre. Ügyeljen arra, hogy ne látszódjon az arcán, mit is gondol. Csak baja lenne belőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szerencse ma önnel van, és még a hibái is a javára válhatnak. Ha eddig kicsit kilógott a társai közül, ma ez a különcség is inkább az előnyére válhat. Érdekesnek tartják, és ez fontosabb lehet, mint az elfogadottság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma sokat tehet azért, hogy a munkahelyén megalapozza további szerencséjét. Egy kedves mondat a főnökénél, plusz egy találó megjegyzés: talán csak ennyi kell, hogy pályája magasra íveljen. Figyelje az emberek rezdüléseit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha határidős munkákat vállalt, akkor kutya kötelessége azokat az év vége előtt befejezni, ahogy ígérte. Különben eljátszaná annak a lehetőségét, hogy legközelebb is megkeressék. Ez nem érné meg azt a néhány óra alvástöbbletet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kellemes napra van kilátása. Ha teheti, töltsön több időt a szabadban. A friss idő gyógyító hatású lehet a lelkére, de persze csak akkor, ha a teste nem beteg. Egy régi baráttal, szerelemmel való találkozás feldobja az estéjét is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A csillagok jó napot jeleznek a Vízöntőknek: munkájában, tanulmányaiban is jelentős előrelépést tehet, mert ma megvan hozzá önben a kellő kitartás és akaraterő. Egy régi barát megkeresheti, és jó ötletekkel segítheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma semmi sem akadályozza meg önt abban, hogy valóban a kedve szerint cselekedjen. De persze csakis akkor, ha ezt másoknak éppúgy megengedi. A szabadság egy kapcsolatban is a legjobb összetartó erő. Ha mindenki tudja, mi a dolga.

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: